missie

Wij helpen professionals en organisaties in de zorg en het MKB beter te presteren. Met veel energie, inhoudelijke kennis en een stevige dosis verstand adviseren wij onze opdrachtgevers hoe zij dat kunnen bereiken. Ons doel is het opbouwen van een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers, waarbij we blijvende verbeteringen realiseren en we de uitdaging aangaan om hun verwachtingen te overtreffen. Door de vooruitstrevendheid, deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid van onze adviseurs, trainers en coaches zijn wij een betrouwbare partner voor onze klanten en relaties.

visie

De ontwikkelingen in de zorg en het bedrijfsleven gaan erg snel, dat vraagt om veel ondernemerschap en een goede organisatie, dit om tot goede resultaten te komen. Onze adviseurs, trainers en coaches zijn een professionele sparringspartner voor directie en managementteams, op het gebied van bedrijfsvoering en interne organisatie. Care Associates Nederland levert een concrete bijdrage aan de ontwikkeling van organisaties, teams en mensen.


TEAM

Rob schieman

Rob Schieman heeft als bedrijfskundige ruim 20 jaar ervaring in het adviseren, begeleiden en coachen van directies, teams en medewerkers in bedrijven en non-profit organisaties. Zijn enthousiasme, ondernemerschap en creativiteit zijn kenmerkend voor hem. Als organisatieadviseur fungeert hij als klankbord voor ondernemers en leidinggevenden, mede vanwege zijn brede blik en know-how op het gebied van mens en organisatie. Managementteams vinden in hem een goede sparringpartner gericht op het creëren van beweging. Als organisatie ontwikkelaar en coach begeeft Rob zich geregeld onder de waterlijn. Rob laat mensen nadenken over hun gedrag en drijfveren. Rob wil een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mens en organisatie, in de meest ruime zin.

valesca lefeber

Tijdens haar studietijd in Rotterdam heeft ze gekozen om na haar bachelor bedrijfskunde haar master te volgen in Health Care Management. Energiek, betrokken, to-the-point, zorgvuldig en resultaatgericht zijn typerend voor Valesca. In haar functie richt ze zich voornamelijk op het adviseren en begeleiden van organisaties in de gezondheidszorg bij het opzetten, implementeren en interpreteren van Patient Reported Outcome Measurements (PROMs). Valesca zorgt ervoor dat door optimaal gebruik te maken van de in de organisatie aanwezige kennis er kwalitatief hoogwaardige en efficiënte zorg geleverd kan (blijven) worden die aansluit bij de behoeften van de patiënt.

Hans sinke

Hans is een vakgerichte ervaren professional die in staat is om in steeds wisselende omgevingen en opdrachtgevers goed te acteren. Een brede blik, iets extra’s doen en altijd net even verder kijken zijn eigenschappen die bij hem passen. Zijn praktisch insteek zorgen ervoor dat problemen slechts uitdagingen voor hem zijn. Hans is flexibel inzetbaar voor het overnemen van uw facilitaire diensten, of het nu gaat om huisvesting, inrichting, verbouwing/onderhoud of ICT. Hij is binnen zijn werkveld een echte teamplayer, zo werkt hij samen met zowel de klant, als de medewerkers en partners op de werkvloer. Klanten kunnen van hem leiding en sturing verwachten: dat is zijn primaire taak.


REFERENTIES zorg

Referenties MKB