Coaching

Ondernemen is een veeleisend vak met steeds nieuwe uitdagingen. Het is daarom belangrijk te weten waar uw kracht ligt en hoe u deze maximaal inzet. Door middel van coaching kunt u gericht werken aan persoonlijke vraagstukken en specifieke competenties die verdere ontwikkeling behoeven. Bijvoorbeeld op het vlak van samenwerking, communicatie of organisatie.

Bij coaching werken we doelgericht aan aanscherping van uw competenties. Vaak komen daarbij persoonlijke thema’s aan de orde. Deze worden in een sfeer van veiligheid en vertrouwen besproken, op een integere en respectvolle manier. Samen werken we aan uw verdere persoonlijke ontwikkeling. U groeit als mens, professional, collega en partner.

Onze coaches hebben meerdere coachopleidingen gevolgd (NLP, TA, systemische werken) en beschikken over veel expertise en ervaring op het gebied van (gedrags)verandering. Door te luisteren, kritische vragen te stellen en feedback te geven, stimuleren zij een diepgaande ontwikkeling direct toepasbaar in de dagelijks praktijk. 

Download onze flyer coaching >>