facilitair

Onze facilitaire (management) diensten lijken in eerste instantie een beetje vreemde eend in de bijt vergeleken bij onze andere diensten. Echter blijkt uit de praktijk dat het facilitaire proces vaak een veel bepalendere rol speelt binnen de organisatie dan men denkt. 

Feedback van uw patiënt wordt steeds belangrijker. Zij beoordelen een behandeling positiever als deze is uitgevoerd in een verzorgde, nette en veilige omgeving. Onze facilitaire adviseurs kunnen voor u een quick scan maken van de behandelomgeving en u voorzien van praktische input op welke punten deze (kostenbewust) kan worden verbeterd. Zo wordt er o.a. gekeken naar huisvesting, inrichting en ICT. Maar ook naar zaken als bewegwijzering en geoptimaliseerde werkplekken voor uw personeel.

Diverse organisaties die ervaring hebben opgedaan met onze facilitaire adviseurs besteden inmiddels het gehele facilitaire management aan ons uit. Daarnaast worden wij vaak op projectbasis ingehuurd om bijvoorbeeld de realisatie van een nieuwe vestiging van A tot Z te begeleiden en te coördineren. Daarbij kijken we naar locatie, ontwerp en inrichting maar ook naar leveranciers. We onderhandelen met leveranciers, makelaars en verhuurders vastgoed over prijsstelling en andere voorwaarden.

In een persoonlijk gesprek lichten wij graag alle mogelijkheden toe en kijken we samen met u welke facilitaire zaken wij bij u kunnen verbeteren of zelfs volledig uit handen kunnen nemen.